محورهای همایش----------------
مواد افزودنی سنتتیک و اهمیت استفاده از افزودنی های طبیعی (نگهدارنده ها، طعم دهنده ها، ....)
روش های نوین در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی (بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، ....)
نقش فناوری های نوین در ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی (بیوتکنولوژی، فرآیندهای غشایی، نانوتکنولوژی ،.....)
سموم و آلاینده های میکروبی، شیمیایی و محیطی در تولید غذای سالم (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
فناوری های نوین در تولید غذاهای ارگانیک و فراسودمند (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
اهمیت آبزیان و روشهای نوین فرآوری
اهمیت رعایت بهداشت فردی و محیط کار در چرخه تولید تا مصرف مواد غذایی
موانع و چالش های ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی
اهمیت کنترل کیفیت و استاندارد سازی در تولید غذای سالم
اصلاح الگوی مصرف غذایی
محورهای همایش
برگزار کنندگان: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان
مهلت ارسال چکیده مقالات: 7 بهمن 1393
مهلت ارسال متن کامل مقالات: 15 بهمن 1393
تاریخ برگزاری همایش: 3 الی 8 اسفند 1393