اخبار برگزیده
تأسیس مراکز نوآوری و توسعه فناوری در دانشگاه پیام نور مرکز اراک تفاهم نامه تأسیس مراکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه پیام نور با حضور وزیر علوم و معاون پژوهشی وزارت علوم امضاء شد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم: ایجاد ارتباط نظام مند بین پارک های علم و فناوری و دانشگاه پیام نور مهم ترین هدف است
به گزارش روابط عمومی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در مراسم پاسداشت مقام معلم که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: این تفاهم نامه در جهت سیاست وزارت علوم، برای هدایت دانشگاه به سمت دانشگاههای کارآفرین برای ارتباط نظام مند بین پارک های علم و فناوری و دانشگاه پیام نور امضا شد.
وی افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم که بتوانیم از زیرساخت های راکد موجود برای تبدیل نقاط مختلف کشور به مراکز رشد و نوآوری استفاده کرده و بسترهای تبدیل ایده های جوانان به ثروت ملی را فراهم کنیم.
دکتر برومند از حمایت جدی وزارت علوم در این رابطه خبر داد و اذعان داشت: معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اعضای علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور برای آموزش و هدایت واحدهای فناور در این مراکز رشد بهره خواهد برد و با توجه به وسعت دانشگاه پیام نور در سراسر کشور این امکان برای تمامی مراکز و واحدهای این دانشگاه فراهم می شود.
 دکتر محمد رضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور نیز  گفت: بلافاصله بعد از انعقاد این تفاهم نامه مراکز این دانشگاه در تهران، کرج، ساری، اراک، زاهدان و ابهر آمادگی عملیاتی کردن مراکز نوآوری را دارند.

اهداف مراکز نوآوری

1. ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایده‌های نو بر مبنای دانش
  2. حمایت از طرح‌های پژوهشگران، محققان، دانشجویان و دانش آموزان
  3. کمک به شکل‌گیری و حیات شرکت‌های دانش‌بنیان