4مین جشنواره کشوری حرکت

دوشنبه 30 بهمن 1396 نشست خبری 4مین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور

دکتر علی اکبر ملکی راد رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در نشست خبر 4 مین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور موارد ذیل را مطر ح نمود:
- جشنواره حرکت
 رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویی است.

- این جشنواره، سالانه با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و با حمایت و مشارکت دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی توسطاداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود.

- در این جشنواره آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان که مستقل از برنامه آموزشی دانشگاه انجام شده و به ثمر رسیده است، پذیرش می‌شود و آثار برگزیده از میان آن­ها انتخاب و در آئین پایانی جشنواره معرفی خواهند شد.

- مرحله اول: برگزاری جشنواره درون دانشگاهی، دریافت آثار، و معرفی آثار برگزیده دانشگاهی به جشنواره ملی است.

- بدین ترتیب جشنواره درون دانشگاهی دانشگاه پیام نور هر ساله برگزار می گردد که میزبانی و برگزاری این دوره چهارم
به استان مرکزی محول شده است

چهارمین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور در 2 بخش برگزار می شود:

الف) بخش رقابتی: در این بخش آثار تمامی دانشجویان مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سطح کشور در خرداد ماه 96 از طریق استانها به استان مرکزی ارسال شد. با تشکیل تیم های داوری به تفکیک هر بخش، آثار پذیرش شده مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و برگزیدگان، ضمن معرفی به جشنواره ملی حرکت وزارت علوم، در آیین پایانی جشنواره مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

- حوزه‌های رقابتی جشنواره به شرح جدول زیر است:

حوزه رقابتی

دانشگاه

دانشگاه‌ها

1

ب) بخش نمایشگاهی: با حضور کلیه استانها از 5 لغایت 8 اسفندماه به میزبانی استان مرکزی برگزار می گردد که در آن آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان در قالب نمایشگاه ارائه خواهد شد و در پایان نیز آثار برگزیده در بخش رقابتی مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

با هماهنگی و برگزاری جلسات مشترک با اداره کل فرهنگی و فوق برنامه سازمان مرکزی دانشگاه، برنامه ریزی صورتگرفته برای برگزاری این دوره جشنواره به شرح ذیل می باشد:

- تعداد 170 نفر میهمان از تمامی استانها شامل دانشجویان و مدیران و کارشناسان فرهنگی استانها پیش بینی شده است.

- زمان پذیرش روز شنبه 5/12/96 از ساعت 30/14 در محل دانشگاه پیام نور مرکز اراک می­باشد.

- ابعاد غرفه های نمایشگاه به صورت همسان به طول 3 متر، عرض (عمق) 2 متر و ارتفاع 3 متر ( 70/2 مفید) پیش بینی شده است.

- زمان افتتاحیه روز یکشنبه 6/12/96 ساعت 10 صبح در محل نمایشگاه (ساختمان امیرکبیر پیام نور مرکز اراک)

- زمان اختتامیه روز سه­شنبه 8/12/96 ساعت 30/9 صبح در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز اراک و زمان خروج نیز ساعت 14 می­باشد.

- کارگاههای آموزشی در حاشیه نمایشگاه پیش بینی شده است:

1- کارگاه آموزشی کارآفرینی 2 - کارگاه آموزشی ارتباط موثر و کار گروهی

- برنامه های فوق برنامه و فرهنگی نیز نظیر بازدید از موزه های مفاخر و حمام چهار فصل اراک نیز در نظر گرفته شده.