اخبار مراکز وواحدها
سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1397 برگزاری نمایشگاه کتاب در دانشگاه پیام نور مرکز خمین

نمایشگاه کتاب با هدف گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در دانشگاه پیام نور مرکز خمین برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و تسهیل دسترسی دانشجویان به کتب جدید، نمایشگاهی از جدیدترین کتب دانشگاهی با بیش از 9۰ عنوان کتب منتشرشده در زمینه فرهنگی، تاریخی، علمی، ادبی، درسی، دینی و مذهبی آثاری چون آثار شهید مطهری، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و چندین عنوان از کتب چاپ شده از سوی اعضای هیات علمی این مرکز دانشگاهی وسایر موضوعات متنوع دیگر در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.

برخی از آثار ارائه شده در این نمایشگاه برای فروش با تخفیف 35% در اختیار دانشجویان، اساتید وکارکنان قرار دارد.

این نمایشگاه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز خمین در سالن اداری آموزشی طبقه همکف  برگزار و به مدت یک هفته برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.