اخبار مراکز وواحدها

یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 قهرمانی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور مرکز شازند در مسابقات کشوری

مدرس مدعو دانشگاه پیام نور مرکز شازند در مسابقات قهرمانی دو و میدانی بزرگسالان کشور قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، خلیل حاج گلی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور مرکز شازند در جشنواره ورزشی بزرگسالان کشور که هفته گذشته به میزبانی استان یزد برگزار شد در مسابقات انتخابی دو و میدانی کشوری در رشته دوی 5 هزار متر در رده سنی 45 تا 49 سال به مقام قهرمانی دست یافت.

این جشنواره ورزشی از سوی فدراسیون ورزشهای همگانی و با حضور تیمهایی از 20 استان کشور در یزد برگزار که شرکت کنندگان در رده های مختلف سنی بزرگسالان در تلاشهای 4 گانه ( دوهای 2، 3 و 5 کیلومتر،پرتاب دارت، پرتاب فریزبی و پرتاب توپ در حلقه بسکتبال) با هم به رقابت پرداختند.

در نتایج کلی مجموع تلاشهای چهارگانه نیز خلیل حاج گلی در رده سنی 45 تا 49 سال موفق به کسب عنوان نائب قهرمانی کشور شد.

خاطر نشان می شود این دونده سرشناس شازندی سابقه قهرمانی در چندین دوره از مسابقات دوومیدانی داخلی و بین المللی را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد.