اخبار مراکز وواحدها
سه‌شنبه 8 خرداد 1397 سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه پیام نور دلیجان

مراسم خاطره گویی رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه پیام نور مرکز دلیجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، مراسم خاطره گویی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس  به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه پیام نور مرکز دلیجان با حضور رزمنده جانباز سرهنگ حسین ابراهیمی و همرزم ایشان سید مهدی جلالی و دکتر محمدیانی رییس دانشگاه پیام نور مرکز دلیجان و جمعی از کارکنان اداری و علمی روز دوشنبه مورخ ۷ خرداد ۹۷ ساعت ۱۱ در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.

سرهنگ حسین ابراهیمی گفت : امام خمینی رحمت الله علیه  چه زیبا بیان نموددند که خرمشهر را خدا آزاد کرد، واقعا و بی‌تردید همین گونه بود عملیات در تاریخ دهم اردیبهشت سال ۶۱ ساعت ۱۲:۳۰ با رمز یا علی بن ابی طالب آغاز شد.

وی در ادامه گفت : با حضور ۴ قرار گاه به نام های قدس ،فتح ،نصر و کربلا عملیات در چهار مرحله صورت پذیرفت و هدف نهایی آزادسازی شهر خرمشهر بود.

ایشان افزود :عملیات بیت المقدس یکی از بزرگترین و استراتژیک ترین عملیات های هشت سال دفاع مقدس بود.

و در آخر جلسه از ایشان با اهدای تقدیر نامه و گل سپاسگزاری و قدر دانی شد.