كوچك يا بزرگ كردن بخش :.رويدادها
معرفت افزایی

چهارشنبه 15 شهریور 1396 کارگاه معرفت افزایی اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار گردید.
کارگاه معرفت افزایی اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی با حضور بیش از 25 نفر از اعضاء هیئت علمی استان در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 8 و 9 شهریور ماه در محل دانشگاه پیام نور مرکز اراک برگزار گردید.
دکتر هادی غفاری، دبیر هم اندیشی اساتید استان، اظهار داشت این کارگاه 2 روزه که با حضور دکتر ملکی راد، رئیس دانشگاه، و دکتر ایمانی مقدم، رئیس دفاتر نهاد استان افتتاح گردید به موضوع "معرفت شناسی اسلامی؛ سطح 2: روشنفکری دینی" اختصاص داشته و توسط جناب آقای دکتر محمد مهدی اسماعیلی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه تهران مدیریت و اجرا گردیده است. شایان ذکر است که این کارگاه با مشارکت دانشگاه پیام نور استان، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسیج اساتید مرکز اراک و دانشگاه پیام نور مرکز اراک برگزار گردید که بجا است از همه این دوستان در راستای برگزاری موفقیت آمیز این کارگاه تقدیر و تشکر نماییم.