مراکز و واحدها
1399/11/26 یکشنبه
توسعه اشتغالی زایی ، کارآفرینی و فناوری رسالتی بزرگ بر دوش دانشگاه ها

توسعه اشتغالی زایی ، کارآفرینی و فناوری  رسالتی بزرگ بر دوش دانشگاه ها
دکتر محمود شیخ الاسلامی رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در مراسم افتتاحیه اولین مرکز رشد اقماری شهرستانی پارک علم  در دانشگاه پیام نور محلات بر توسعه اشتغالی زایی ، کارآفرینی و فناوری  یکی از رسالت های بزرگ دانشگاه دانستند و بر رفع کمبودها و برآورده ساختن انتظارات مردم و مسئولین در این زمینه تاکید کرد.
رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی ، اظهار داشت ؛شهرستان محلات شاهد یک تحولی ژرف در زمینه توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی است و این رسالتی بزرگ بر دوش دانشگاهاست تا بتوانیم فارغ التحصیلان و دانشجویان را حسب نیاز صنایع به بازار کار متصل نماییم .
ایشان با اشاره به اینکه، خلع به وجود آمده در دانشگاه در پی پرداختن به آموزش های صرفاً تئوریک می باشد افزودند، خلعی که دانشگاه ها سالیان سال به دلیل نگاه تئوریکی که باید تولید علم کنند و در اختیار دانشجو بگذارند اما مراکز صنعتی باید آنها به روز رسانی کنند برای توانمدی سازی برای حوزه کار این خلع باید جبران شود .