مراکز و واحدها
1399/11/26 یکشنبه
دانشگاه پیام نور محلات ، اولین مرکز رشد اقماری شهرستانی پارک علم و فناوری در استان است

دانشگاه پیام نور محلات ، اولین مرکز رشد اقماری شهرستانی پارک علم و فناوری در استان  است
دکتر رفیعی رییس پارک علم فناوری استان مرکزی در آئین افتاحیه اولین اولین مرکز رشد اقماری شهرستانی پارک علم و فناوری استان در دانشگاه پیام نور شهرستان محلات ،اظهار داشت ، راه اندازی این مرکز را در شهرستان محلات با توجه  پتانسل های موجود شهرستان در حوزه کارآفرینی ، بسیار حائز اهمیت دانست و این مرکز اولین مرکز رشد اقماری شهرستانی در استان مرکزی می باشد که با همکاری دانشگاه پیام نور در دانشگاه پیام نورمرکز محلات  راه اندازی می شود.
دکتر رفیعی با اشاره به اینکه نگاه به مفاهیم فناوری کاملا تغییر کرده است ، شیوع ویروس کرونا را تلنگری برای دنیا دانستند که باعث شد بیشتر به مفاهیم فناوری موجود توجه نماید ، مفاهیمی که آموزش ها را دگرگون کرد .
ایشان فعالیت هدفمند و برنامه ریزی شده در حوزه فناوری را منطبق با نیاز جامعه مهم دانستند و افزودند؛ درزمان شیوع ویروس کرونا در کشور واحد های فناوری  خدمات بسیار زیادی را در استان  در تولید اقلام بهداشتی ، مواد ضد عفونی کننده  و تب سنج  داشتند.
در پایان این مراسم بر تقویت ارتباط پارک و دانشگاه  تاکید شد.