مراکز و واحدها
1400/9/17 چهارشنبه
نشست هم اندیشی به مناسبت 16 آذر و گرامیداشت روز دانشجو و تجلیل از فعالان دانشجویی

امام جمعه شازند گفت: انتظاری که از دانشجویان داریم این است که مطالبه‌گر و آرمان‌ خواه باشند .ایشان علم، عقلانیت،کسب آموزه های دینی و بصیرت را از شاخصه های دانشجو بر شمردند و عنوان کردند دانشجویان باید پرچمدار فضای علمی کشور باشند

مراسم بزرگداشت حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی نژاد امام جمعه شهرستان شازند ،دکتر حسن شفیعی ریاست ، کارکنان و و تعدادی از دانشجویان و فعالین فرهنگی ،علمی و تشکل های دانشجویی دانشگاه  برگزار گردیددر ابتدای این مراسم، دکتر حسن شفیعی ریاست دانشگاه  ضمن عرض تبريك روز دانشجو به كليه دانشجويان روز دانشجو  را نماد مبارزه با ظلم ستيزي، مطالبه گري و عدالت خواهي معرفی و  حادثه ۱۶ آذر را اتفاق مهمی در تاریخ دانشگاه برشمرد و گفت: این روز، به یاد سه دانشجو :مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در دانشگاه تهران کشته شدند، نامگذاری شده است.وی در ادامه چند نمونه از  خصوصیات دانشجوی طراز انقلاب در منظومه فکری مقام معظم رهبری را مطرح  و بیان داشتند ، انتظار ما از دانشجویان، تحصیل علم و دانش، تمرین پژوهش و تحقیقات، کسب اخلاق حرفه ای و مشارکت در امور سیاسی و اجتماعی است .
 در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین مهدی نزاد  امام جمعه شهرستان شازند بیان کرد: جنبش دانشجویی در حوادث گوناگون پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشته است به گونه ای که اندکی بعد از پیروزی انقلاب با تسخیرسفارتخانه آمریکا برای همیشه به عمر لانه جاسوسی پایان دادند که بنا بر فرمایش امام راحل خمینی(ره) انقلاب دوم توسط این جنبش اتفاق افتاد. وی افزود: دانشجویان در تحولات سیاسی، اجتماعی، صیانت از حقوق هسته‌ای ایران و دوران جنگ تحمیلی نقش برجسته‌ای را در کشور ایفا کردند.حجت الاسلام مهدی نژاد ادامه داد: پیشرفت علمی کشور در تمام عرصه‌ها کلید قدرت و استحکام درونی انقلاب اسلامی است که توسط دانشگاه‌ها محقق می‌شود.
شایان ذکر است در پایان مراسم از فعالان فرهنگی،علمی و دانشجویی با لوح تقدیر ،تجلیل بعمل آمد و نماز جماعت ظهر و عصر  به امامت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی نزاد در نماز خانه دانشگاه برگزار گردید.