مراکز و واحدها
1402/2/17 یکشنبه
مرکز مشاوره و روانشنانسی در دانشگاه پیام نور مرکز شازند آغاز بکار کرد/خدمات این مرکز رایگان است

دکتر مسعود خدیمی با اعلام این خبر اظهار داشت؛  دانشگاه پیام نور مرکز شازند در راستای عمل به رسالت ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره به جامعه دانشگاهی دانشگاه پیام نور شازند و عموم با بهره گیری از اساتید مجرب و کارآزموده بصورت رایگان ارائه خدمت خواهد نمود.
خدیمی با اشاره به اینکه دانشگاه باید به مسائل فرهنگی، اخلاقی،سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانشجویان بی تفاوت نباشد افزود؛کمک به دانشجویان برای مرتفع ساختن چالش هایی که در زندگی دارند بی شک در ارتقای سلامت روانی و اخلاقی  آنها بی تاثیر نخواهد بود. و دانشگاه می تواند در این راستا نقش بسزایی را ایفا نماید.
  سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز شازند ، در خصوص نحوه فعالیت مرکز مشاوره اظهار داشت، مرکز مشاوره از تاریخ 10 اردیبهشت ماه 1402 فعالیت خود را آغاز نموده است و در روز های شنبه از ساعت 13 الی 15 و دوشنبه ها از ساعت 10 الی 12 بصورت رایگان به متقاضیان خدمات مشاوره ای ارائه خواهد کرد.