فرهنگی و دانشجویی
1400/11/16 شنبه
کسب مقام قهرمانی مسابقات والیبال بین دانشگاهی دختران استان مرکزی

مسابقات والیبال بین دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه فجر به میزبانی دانشگاه اراک برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی ،این مسابقات که با حضور ۶ تیم از دانشگاه های استان شامل: دانشگاه اراک الف ، دانشگاه اراک ب ، دانشگاه فرهنگیان ، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه پیام نور و به مدت دو روز برگزار شد.
 نمایندگان دانشگاه پیام نور توانستند با برتری بر تیم های دانشگاه علوم پزشکی.دانشگاه فرهنگیان،دانشگاه علمی کاربردی و تیم دانشگاه اراک بر سکوی قهرمانی دست یابند.

گفتی است اعضای تیم دانشگاه پیام نور با ترکیب  خانم ها حدیث جدیدی ،سارا ادریس، کیاندخت باقری، مینا صادقی، سمیه رسولی ،میترا حسینی و با مربیگری خانم حدیث جدید و  سرپرستی خانم فرشته نظام آباد در این مسابقات حضور یافته است.