فرهنگی و دانشجویی
1400/12/15 یکشنبه
بیشترین مشارکت در هفتمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاهیان

دانشجویان دانشگاه پیام نور استان مرکزی توانستند با داشتن بیشترین درصد مشارکت نسبت یه  سایر دانشگاه های پیام نور در سطح کشور به لحاظ جمعیتی به  حائز رتبه برتر شوند . استان های  اردبیل- خراسان جنوبی-سیستان و بلوچستان – چهار محال و بختیاری به ترتیب استان هایی بودندکه رتبه های دوم تا پنجم را به خود اختصاص دادند...
جعفری ضمن تشکر از مشارکت دانشجویان در این مسابقات تصریح کرد؛ دهم اسفندماه جاری آخرین مهلت شرکت در  مسابقه بوده است و نتایج نفرات برتر  این دوره  15 اسفند ماه  همزمان با روز درختکاری  اعلام خواهد شد.