فرهنگی و دانشجویی
1401/12/7 یکشنبه
مرحله مقدماتی بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می شود

بنابر اعلام مدیر امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان مرکزی مرحله مقدماتی بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان مرکزی که با هدف اعتلای ایمان، بصیرت دینی،  توسعه فضای معنوی و قرآنی در  روز سه شنبه ۹ اسفند ماه با شرکت قریب به ۲۰ دانشجو در دو بخش خواهران و برادران برگزار خواهد شد.
شاکری با اعلام این خبر اظهار داشت؛ دانشجویان شرکت کننده در این دوره از مسابقات در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند که در بخشهای ترتیل، حفظ۵ جزء، قرائت تحقیق ،  مداحی،  مناجات خوانی به صورت حضوری و الکترونیکی  به رقابت خواهند پرداخت.
شاکری تصریح کرد؛ رقابت شرکت کنندگان با حضور داوران مجرب در بخش های مختلف ارزیابی خواهند شد و نفرات برتر به بیست و ششمین دوره مسابقات کشوری  قران و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور که اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد حضور خواهند یافت.