افتخارات
1399/11/28 سه‌شنبه
دو رتبه کشوری حاصل تلاش نمایندگان دانشگاه پیام نور استان مرکزی در بیست و دومین جشنواره کشوری قران و عترت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی ، نمایندگان دانشگاه پیام نور استان در بیت و دومین جشنواره کشوری قران و عترت  دانشگاه پیام نور که به میزبانی دانشگاه پیام نور استان یزد در تاریخ 23 تا 25 دی ماه و برای اولین بار به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد موفق شدند در دو بخش هنری و معارفی به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دهند.
اکبرابادی ادامه داد، در این دوره از مسابقات قریب به 5000 نفر دانشجو در 6 بخش آوایی، هنری ، پژوهشی ، معارفی ، ادبی و فناوری با هم به رقابت پرداخته اند. که آقایان سید مهرداد مهرابی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز محلات حائز رتبه دوم کشوری و  در رشته  خوشنویسی و آقای وحید آقاجانی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز ساوه موفق به کسب رتبه سوم کشوری در رشته احکام در این  جشنواره  شدند.