افتخارات
1399/11/29 چهارشنبه
طرح دانشجوی رشته اقتصاد دانشگاه پیام نور مرکز اراک، برگزیده اولین جمع سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی، در آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان اولین جمع سپاری نخبگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، که دوشنبه 27 بهمن ماه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در ساختمان مرکزی مجمع تشخیص مصلحت برگزار شد. از آقای محمد میرزایی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز اراک و عضو شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی پیام نور استان مرکزی تقدیر شد.
آقای  محمد میرزایی دانشجوی رشته اقتصاد دانشگاه پیام نور اراک می باشد که با  ارائه طرحی در حوزه رفع تحریم و خنثی سازی آن از داخل کشور در حوزه اقتصاد، به دبیرخانه مجمع ،  طرح ایشان توانست عنوان طرح برگزیده را در حوزه اقتصاد به خود اختصاص دهد.
ایشان در خصوص دلیل مشارکت در خصوص تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم توجه به سخنان رهبر انقلاب و تاکید چندین ساله ایشان بر موضوع اقتصاد  عنوان نمودند و اظهار داشتند، یکی از ساختارهایی که به عقیده بنده باید جوانان پیشگام تحول آن در گام دوم انقلاب اسلامی باشند ساختار اقتصاد کشور در سند توسعه هفتم است.