افتخارات
1400/9/23 سه‌شنبه
تجلیل رئیس محترم دانشگاه پیام نور، از رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی

دکتر تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور در مراسم  آئین تجلیل خیرین دانشگاه پیام نورکه روز دوشنبه ۲۲ آذرماه  با حضور اعضای هیات رئیسه بنیاد حامیان دانشگاه و جمعی از خیرین محترم برگزار شد از تلاش ها و زحمات  دکتر محمود شیخ الاسلامی تقدیر کرد.

متن تقدیر نامه بدین شرح است.

جناب آقای دکتر محمود شیخ الاسلامی
عضو محترم هیئت امناء بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور
 با اهداء سلام
خدمات ارزنده و صادقانه شما در ارتقای جایگاه دانشگاه پیام نور را ارج می نهم و بر این باورم که با حمایت‌های بی‌شائبه و بی دریغ خود در راه اندازی و توسعه بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور روشن بخش حریم مهرورزی و ایثار بوده اید سپاس فراوان بر شما که همواره در انجام امور خیر پیشگام بوده اید و دقت گرانبهای خود را صادقانه در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه نهاده اید.
 امیدوارم با استعانت از خداوند الهی و همکاری شایسته شما با خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور بتوانیم گام های موثرتری در ارتقای جایگاه علمی پیام نور در ایران عزیزمان را برداریم .

ابراهیم تقی زاده
سرپرست دانشگاه