افتخارات
1400/10/4 شنبه
تالیف کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی توسط انتشارات دانشگاه پیام نور

افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور:

دکتر حامد سروش، نویسنده کتاب اظهار داشت : "این کتاب در پنج فصل تهیه شده است که در فصل اول به  مقدمات و اهمیت موضوع، فصل دوم مبانی فراکتال ، فصل سوم معرفی تعدادی از فراکتال های مهم شناخته شده در سطح دنیا، فصل چهارم تکنیک های محاسبه بعد هاسدورف مربوط به اندازه گیری فراکتال و فصل پنجم نحوه محاسبه بعد فراکتال گفته شده است. که می تواند برای دانشجویان رشته های هندسه، ریاضی و معماری در مقطع ارشد مفید باشد."
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی  اظهار داشت : "ما با هندسه اقلیدوسی  سرو کار داریم هندسه ای که با اشکال دقیق هندسی مانند دایره، مربع و مستطیل سرو کار دارد  ولی در عالم واقع چنین چیزی وجود ندارد به عنوان مثال ، شما می توانید کوه را به عنوان یک مخروط در نظر بگیرید ولی در حالت طبیعی چنین شکلی وجود ندارد چرا که در اجسام لبه هایی وجود دارد که باعث می شود از حالت هندسه اقلیدسی خارج شوند و به همین دلیل هندسه فراکتال معرفی شده است".
دکتر سروش با بیان اینکه هندسه فراکتال ، هندسه ای است که در خصوص بعد فضا در حالت ممیزی و اعشاری هم کار میکند افزود: وقتی از حالت اقلیدسی صحبت میکنیم، بُعد به صورت اعداد صحیح مثلا بُعد یک یا بعد دو مد نظر می باشد ولی اینجا می توانیم بُعدهایی بصورت اعشاری مثلا یک و بیست و پنج صدم و یا دو و هشتاد و یک صدم را هم داشته باشیم که در این کتاب نحوه معرفی این اجسام و رسیدن به این بُعدها توضیح داده شده است.
 روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون ایشان را در  عرصه‌های مختلف علمی از خداوند منان مسئلت دارد.