افتخارات
1401/2/11 یکشنبه
دانشجوی دانشگاه پیام نور اراک/ در پی ثبت 90 حرکت ابداعی در رشته ژیمیناستیک هستم

سعید نجفی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور اراک و عضو تیم ملی بزگسالان ایروبیک ژیمیناستیک ایران ، از ارائه 90 حرکت ابداعی به فدراسیون جهانی  ژیمیناستیک خبر داد:
عضو تیم ملی ژیمناستیک در خصوص ثبت حرکات ابداعی  ارائه شده اظهار داشت ؛ در روز شنبه 27 فروردین ماه  با حضور در کشور سوئیس محل  فدراسیون جهانی ژییمیناستیک ، 90حرکت ابداعی در رشته ژیمیناستیک را ارائه نمودم .
وی ادامه دادبا توجه به حجم و تعداد بالای حرکات ابداعی قریب به یکسال زمان صرف شد تا این حرکات طراحی  و قابل ارائه شود.
نجفی  گفت؛ تلاش خواهد کرد تا حرکات جدیدی را به نام ایران در کتابچه داوری رشته  ژیمیناستیک در  دنیا به ثبت برساند.
این قهرمان ملی،  در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه برنامه دارید؟ گفت، در حال حاضر در اختیار تیم ملی هستم و تیم ملی ایران در حال آماده شدن جهت شرکت در سه رویداد بزرگ ورزشی که یکی مسابقات کشورهای اسلامی ، قهرمانی آسیاو ورکاپ کشور بلغارستان می باشد آماده میشود.که امیدوارم در این مسابقات بتوانم  برای کشور ایران افتخار آفرین باشم.