افتخارات
1401/5/24 دوشنبه
کسب مدال برنز رشته ایروبیک مردان توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور اراک.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی ،سعید نجفی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور اراک و عضو  تیم ژیمناستیک ایروبیک مردان ایران در دومین روز  مسابقات ایروبیک ژیمناستیک بازی های همبستگی کشورهای اسلامی که در  قونیه ترکیه برگزار شد موفق شد در فینال بخش سه نفره تیمی با کسب امتیاز ۱۷.۷۵  بعد از تیم های ترکیه و آذربایجان در جایگاه سوم قرار گیرد. و مدال برنز را کسب کرد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی این موفقیت و افتخار بزرگ را که نشانه لیاقت و شایستکی ورزشکاران ایرانی است را به ملت بزرگ ایران، مربیان و دست اندرکاران زحمتکش تیم ملی ژیمیناستیک ایروبیک ایران و دانشجویان دانشگاه پیام نور  تبریک و شادباش عرض نموده و از خداوند منان، سلامتی و موفقیت مستمر ورزشکاران  جمهور اسلامی را در عرصه های داخلی و بین المللی خواستاریم.