افتخارات
1401/9/13 یکشنبه
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی سرپرست مرکز آموزش عالی شهرستان محلات شد

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ؛ آقای دکتر محسن رضایی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی را به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی شهرستان محلات منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی ،وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر "محسن رضایی" عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور را به عنوان "سرپرست مرکز آموزش عالی محلات" منصوب کرد.
دکتر رضایی عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه پیام نور مرکز محلات و  دارای مدرک دکتری مدیریت بازرگانی بوده و طی سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ معاونت وسپس ریاست دانشگاه پیام نور مرکز محلات را بعهده داشته است. لازم به ذکر است  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر حسن خلیلی رئیس سابق مرکز آموزش عالی محلات در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
متن حکم به این شرح است.
وزیر محترم وزارت علوم دکتر محمدعلی زلفی‌گل در این حکم خطاب به محسن رضایی آورده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی محلات منصوب می‌شوید.
    انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی به کار گیرید.
حکم انتصاب دکتر رضایی توسط دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر علوم به وی اعطا شد