آموزش
1400/7/24 شنبه
کانال های فیک که با نام دانشگاه فعالیت می کنند را بشناسید

متاسفانه تعداد کانالها ی  فیک و سودجو که با معرفی خود به عنوان کانال رسمی دانشگاه پیام نور یا خبرگزاری دانشگاه و ...و با کپی و تحریف مطالب و یا انتشار مطالب اشتباه در این سالها باعث مشکلات و دردسرهای فراوانی دانشجویان بخصوص در بخش آموزش شده اند بسیار است لذا لیست کانال ها منتشر داده می شود .
مجددا تاکید میکند مطالب هیچ یک از این کانالها بخصوص مطالب آموزشی آن ها مورد تایید دانشگاه نبوده و در صورت بروز مشکل بعلت اعتماد به راهنماییهای اشتباه کانالهای فوق، مسئولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود.
لذا جهت دریافت اطلاعات و اخبار صحیح  دانشگاه صرفا از طریق کانال های معرفی شده اقدام نمایید.
تنها کانال رسمی و سراسری دانشگاه پیام نور، کانال یوپنا متعلق به اداره کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور به نشانی t.me//upnanews می باشد .
روابط عمومی هر یک از استانهای دانشگاه نیز دارای کانال هستند که در پورتال آن استان اطلاع رسانی شده است.
در استان مرکزی کانال آموزش دانشگاه با نام "پیام نورشما"  @payamenooreshoma
کانال "برنامه ریزی کلاسی" @bakpom متعلق به اداره آموزش استان بوده
کانال روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان @pnuomarkazi  می باشد که در ایتا ، تلگرام و روبیکا  فعال می باشد.
و پیج کانال روابط عمومی  دانشگاه در اینستاگرامpnu.markazi
با سایرین اطلاع دهید.