اخبار انتخابات
1400/12/3 سه‌شنبه
داوری 478 اثر در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور

دکتر محمود شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی و دبیر یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور اظهار داشت ؛ با پایان یافتن زمان ثبت نام جهت شرکت در جشنواره ، داوری آثار ارسال شده آغاز گردیده است.
شیخ الاسلامی ، با قابل قبول ارزیابی نمودن میزان مشارکت دانشجویان  درجشنواره افزود،  علیرغم اینکه جشنواره به دلیل شرایط به وجود آمده از شیوع ویروس کرونا بصورت غیرحضوری و در فضای مجازی برگزار می شود .بیش از ۲۰ استان در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی  نقش فعال داشته اند و تا کنون 478  اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.
رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در خصوص اعلام نتایج داوری آثار رسیده اظهار داشت،  داوری آثار رسیده با نظارت حوزه ذیربط در معاونت فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، مدیریت فرهنگی استان در حال انجام است  و انشاالله تا ۱۵ اسفندماه نتیجه رقابت های علمی فرهنگی و هنری معین خواهد شد.