اخبار انتخابات
1401/1/28 یکشنبه
اختتامیه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور برگزار شد

دکتر محمود شیخ الاسلامی در مراسم اختتامیه یازدهمین  جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور که به میزبانی استان مرکزی در روز یکشنبه 28 فرئردین ماه برگزار شد ضمن تبریک میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) وآرزوی قبولی طاعات وعبادات گفت:  شیوع ویروس کرونا باعث شد تا قریب به دو سال فعالیت های فرهنگی بویژه در حوزه نشریات  نیمه‌فعال شود و نشریات دانشجویی نیز یکی  از حوزهایی است که دچار رکود شده بود
رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی ادامه  داد ،  بسیاری از دانشجویان صاحب امتیاز هم فارغ التحصیل شدند و نیاز بود تا با پیگیریهای لازم شخص دیگری جایگزین شود مجوز جدیدی صادر شود و این موضوع انرژی مضاعفی رامی گرفت ولی با تلاش و دغدغه همکاران در استان و سازمان مرکزی دانشگاه ، شاهد حضور بیش از ۸۰ نشریه در این  جشنواره بودیم .
شیخ الاسلامی ضمن اظهار خرسندی از حمایت ها و نگاه فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور اظهار داشت  امیدوارم در سال جاری شاهد تخصیص بودجه بیشتری برای فعالیتهای فرهنگی ، اجتماعی در جهت حمایت از طرح های تشکل های دانشجویی باشیم  وبرای نشریات حائز مقام هم سرانه ای در نظر گرفته شود تا بیش از پیش وبا انگیزه بیشتر در این حوزه ایفای نقش کنند .
 ایشان تعداد آثار ارسالی به جشنواره را 475 اثر و تعداد استان های مشارکت کننده را 20 استان عنوان کرد و افزود : به دلیل میزبانی ، دانشجویان استان مرکزی بالاترین مشارکت را در این جشنواره داشته اند. ایشان در پایان از همه روسای محترم استان ها و مدیران وکارشناسان فرهنگی ودانشجویی و روابط عمومی وسایر دست اندرکاران در این رویدار مهم فرهنگی ، علمی وپژوهشی صمیمانه تقدیر وتشکر کرد .