اخبار انتخابات
1401/1/28 یکشنبه
دانشجویان افسران جوان جنگ نرم در عرصه دانشگاه هستند

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در ائین پایانی یازدهمین جشنواره نشریات دانشگاه پیام نور ضمن تشکر از همه همکاران و دست اندکاران برگزاری مراسم ،با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار داشت، دانشجویان افسران جوان جنگ نرم در عرصه دانشگاه هستند و به عنوان خط مقدم جنگ نرم، می بایست برای حفظ باورهای اعتقادی و مذهبی را در اولویت برنامه های خود برای مقابله با تهاجم نرم دشمن قرار دهند.
دکتر امینی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی نحوه دشمنی بدخواهان انقلاب تغییر کرده است افزود: شناسایی شیوه ها، ابزارها و روش های مورد استفاده در جنگ نرم، شناسایی نقاط قوت و ضعف خودی، شناسایی نقاط آسیب پذیر، نقاط قوت و ضعف دشمن، شناخت ظرفیت های موجود در کشور در جهت تقابل با جنگ نرم در مقابله با دشمن بسیار ضروری است و خدارا شاکریم که تاکنون تمام توطئه های دشمنان با هوشیاری فرزندان این انقلاب خنثی شده است.
وی از دانشجویان خواست تا از زمان تحصیل، بهره لازم را برای آموزش هرچه بهتر استفاده کرده و با یادگیری هرچه بهتر پس از فارغ التحصیلی وارد صحنه شده و بتوانند به‌خوبی به انقلاب و آب و خاک و وطن شان خدمت کنند.