1399/7/30 چهارشنبه
ایران دارای رتبه 4 فناوری نانو در جهان

مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور:
ایران دارای رتبه 4 فناوری نانو در جهان
مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور در مراسم چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه اظهار داشت: ایران رتبه چهارم فناوری نانو در جهان را دارد و  ایجاد فرهنگ پژوهش و تحقیقات در زمینه فناوری نانو یکی از اهداف مهم این جشنواره است.
به گزارش روابط عمومی، دکتر صفاری نیا همچنین به اهداف گسترده این جشنواره اشاره کرد و افزود: چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه پیام نور با هدف؛ تربیت نیروی انسانی متعد و متخصص، افزایش سطح آگاهی دانشجویان حوزه فناوری نانو، بازریابی برای محصولات فعالین حوزه نانو، ایجاد انگیزه برای محقیقن و پژوهشگران، تعامل بیشتر با مراکز صنعتی و ترویج و اطلاع رسانی آخرین اخبار و اطلاعات حوزه نانو برگزار می شود.
مدیرکل دانشجویی دانشگاه پیام نور در پایان  به ویژگی های خاص این جشنواره اشاره کرد و گفت: اولین ویژگی این جشنواره ایجاد امید و نشاط در بین دانشجویان بوده، همچنین اولین جشنواره علمی است که به صورت مجازی برگزار شد و اهمیت سوم این جشنواره همزمانی با کرونا بود که خوشبختانه با استفاده از زیرساخت های غنی الکترونیکی در دانشگاه پیام نور توانستیم به نحو احسن این جشنواره را در سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار کنیم.