1400/2/2 پنجشنبه
اطلاعیه دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان مرکزی در خصوص ارزشیابی اساتید

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما دانشجویان گرامی به استحضار می رساند. با توجه به  نزدیک شدن به روزهای پایانی ترم جاری و نیز با توجه به لزوم ارزش یابی استادان در دانشگاه پیام نور برای ارائه خدمات بهتر آموزشی .راهنمای انجام این ارزش یابی به حضورتان ارسال می شود. شایسته است دانشجویان گرامی براساس فایل راهنما و از طریق سامانه گلستان  نسبت به اینکار اقدام نمایند.شایان ذکر است انجام ارزش یابی اجباری بوده و نتایج آن  به صورت کاملاً محرمانه دراختیار مدیریت محترم دفتر نظارت استان مرکزی قرار می گیرد. در صوت نیاز به راهنمایی بیشتر با شماره 09302374093(محمد خوبانی تبار) و یا شماره 09188626313(آقای دکتر پیکرستان) تماس بگیرید.