1400/2/5 یکشنبه
اولین بانوی تریال سوار کشور/دانشجوی دانشگاه پیام نور استان مرکزی

اولین بانوی تریال سوار کشور/دانشجوی دانشگاه پیام نور استان مرکزی
گفتگو با شیدا عباسی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز اراک.

لطفا از خودتون معرفی کنید.
شیدا عباسی هستم متولد 1380
نزدیک به چهار ساله که در رشته دوچرخه بصورت حرفه ای فعالیت میکنم

از چه سنی ورزش میکنید و دلیل گرایش شما به این رشته ورزشی چی بوده؟
من به دلیل اینکه توی یه خانواده ورزشی بدنیا اومدم از سنین کودکی کوهنوردی میکردم ولی نه به صورت جدی، بعدها فهمیدم که دنبال یه ورزش پر هیجان ترم و فهمیدم که میتونم یه شاخه هایی از دوچرخه رو انتخاب کنم که هیجان زیادی و‌به همراه دارن ،اوایل با رشته bmx فعالیت خودمو شروع کردم و نزدیک به یک ساله که توی شاخه تریال فعالیت میکنم و از وقتی که مربیم گفت استعداد این ورزش و دارم خیلی جدی تر اونو دنبال کردم.

مشوق شما چه کسانی بودند؟
چه مقام هایی بدست آورید
سالی که من شروع کردم اوایل تمرینات بود و الان دو ساله به دلیل کرونا هیچ مسابقه ای برگزار نشده ولی ما همچنان پر قدرت به تمریناتمون ادامه میدیم برای موفقیت توی مسابقات آسیایی 2021 تمرین میکنم.
برنامتون برای آینده چی هست؟
وضعیت رشته ورزشی شما در استان و کشور چگون است؟
چه انتظاری از مسئولین دانشگاه پیام نور دارید؟

چرا دانشگاه پیام نور برای تحصیل انتخاب کردید؟
من به دلیل شرایط تمرینی که دارم انتخاب دانشگاه برای ادامه تحصیلن یک انتخاب مهم بود توی زندگیم ،با تحقیقاتی ک کردم متوجه شدم دانشگاه پیام نور علاوه بر اینکه از استادایی با سطح بالا بهره منده شرایطی ک برای  حضور در کلاس ها هم داره برای من معقول تره و با همه این مزایایی که به نفع من بود از نظر مادی هم هزینه مناسبی داره پس این دانشگاه برای تحصیل انتخاب کردم.
و جا داره که از مسئولین دانشگاه بابت همکاری خوبی که تا این لحظه با من داشتن تشکر کنم
پیامتون به بانوان ایرانی چیه؟
همه ما میدونیم که توی کشور شرایط برای ورزش بانوان در برخی رشته ها ممکنه ناهموار باشه و از حمایت کمی برخوردار باشن ولی با تلاش و پشت کار میتونن به هر هدفی که دارن برسن ،استعداد و علاقه فقط بخش کوچیکی از انجام دادن یه کاره بخش مهمی از اونو پشت کار و جا نزدن میسازه که به نظرم بانوان ایرانی بهتر از هر کس دیگه ای میتونن این کار هارو انجام بدن و از صمیم قلبم ارزو دارم که به تک تک هدف های بزرگ و کوچیکشون برسن چون لیاقتشو دارن و فقط وافیه که خودشونو باور کنن.