1400/2/23 پنجشنبه
پیام تبریک رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر محمود شیخ الاسلامی،  در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.
خداوند بزرگ را شکر می‌گوییم که امسال نیز در این ماه پر خیر و برکت، توفیق بندگی و عبودیت خالصانۀ خویش را بر ما بندگان ارزانی داشت تا با استعانت از برکات بی‌شمار ماه نزول قرآن، توشه‌ای از تقوا برگیریم و در مسیر روشن اسلام، روح و جانمان را صیقل دهیم و به شکرانۀ این توفیقات الهی به استقبال عید سعید فطر برویم.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید نورانی را خدمت دانشجویان، اساتید، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور  تبریک و تهنیت عرض نموده؛ از خداوند قادر متعال رستگاری،عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر محمود شیخ الاسلامی
                                                                                                               رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی