1401/2/26 دوشنبه
دانشگاه پیام نور استان مرکزی /میزبان 2594 نفر داوطلب کنکور کارشناسی ارشد1401

دکتر علی یونسی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ در روزهای چهارشنبه تا جمعه  ۲۸ تا ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور 2594 داوطلب در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می شود.
یونسی ادامه داد،  سه شعبه این دانشگاه در سطح استان مرکزی در شهرستانهای اراک، ساوه و خمین پذیرای داوطلبان خواهد بود که تدابیر لازم جهت فراهم سازی فضای فیزیکی آرام و مناسب برای شرکت کنندگان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی صورت پذیرفته است.
وی، با بیان اینکه همراه داشتن کارت ورود به جلسه الزامی می باشد افزود؛ کارت آزمون از روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت از طریق سایت سازمان سنجش قابل دریافت خواهد بود لذا داوطلبین حتماً پرینت کارت آزمون را  تهیه و در زمان حضور در آزمون همراه داشته باشند.
ایشان، با اعلام اینکه درب حوزه آزمون از ساعت 30/6صبح باز خواهد بود و راس ساعت 30/7 درب حوزه ها بسته خواهد شد اظهار داشت ؛ آزمون راس  ساعت 30/8 برگزار می شود ، و داوطلبین برنامه ریزی لازم را جهت حضور به موقعه در آزمون داشته باشند و حضور را منوط به دقایق پایانی ننمایند.