1403/2/7 جمعه
رقابت ۳۹۰۰ داوطلب نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار شد.

در روز  پنجشنبه و جمعه ششم و هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ اولین نوبت کنکور سراسری در دانشگاه‌های پیام نور استان مرکزی با حضور ۳۹۰۰ داوطلب در پنج شعبه این دانشگاه در شهرهای اراک، ساوه ، دلیجان محلات و خمین که متقاضی ورود به دانشگاه های کشور هستند برگزار شد.
یونسی سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی با اعلام این خبر ظهار داشت؛ داوطلبین  در رشته‌های مختلف در حوزه‌های علوم انسانی فنی مهندسی و علوم تجربی به رقابت پرداختند و با برنامه ریزی و همراهی همکاران محترم مجموعه بحمدالله در فضای بسیار آرام و مناسب آزمون برگزار شد.
 سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبین اظهار امیدواری کرد، شرکت کنندگان در ادامه مسیر در  ارتقاء نظام آموزشی کشور موفق  باشند.
وی تصریح کرد، عزیزانی که موفق به کسب حد نصاب‌های لازم شوند می‌توانند در ۷ شعبه دانشگاه‌های پیام نور استان مرکزی در سطح استان مرکزی، اقدام به انتخاب رشته نمایند و در یک سیستم آموزشی ترکیبی به صورت حضوری و مجازی در رشته‌های مختلف( ۸۰ رشته علوم تجربی و علوم انسانی و فنی و مهندسی )ادامه تحصیل بدهند.