كوچك يا بزرگ كردن بخش :.المپیادهای استانی
یکشنبه 6 اردیبهشت 1394 اخبار کوتاه اداره تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان مرکزی اردیبهشت ماه94

برگزاری ششمین همایش تجلیل از قهرمانان ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تجلیل از قهرمانان وزشی در تاریخ سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 94 از ساعت 14 لغایت16 در سالن اجتماعات مرکز اراک برگزار می شود.

برگزاری جلسات تمرینی و انتخابی رشته کشتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه تمرینی و انتخابی رشته کشتی در اوزان 57 کیلو گرم آزاد و 58 کیلو گرم فرنگی در تاریخ 17 و 18 اردیبهشت ماه 94 برگزار می گردد.

گفتنی است ورود به اردو ساعت 17 روز پنج شنبه در مرکز دلیجان می باشد.

برگزاری اولین جلسه رکودگیری و تمرینی رشته تیراندازی دختران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه رکورد گیری و تمرینی رشته تیراندازی (دختران) روز سه شنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه ساعت 8 صبح در سالن 5 مرداد برگزار می شود.

برگزاری اولین جلسه تمرینی کاراته دختران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه تمرینی کاراته دختران روز یکشنبه ششم اردیبهشت ماه ساعت 11:30 در سالن ورزشی مرکز اراک برگزار می شود.

برگزاری جلسات تمرینی بسکتبال دختران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسات تمرینی بسکتبال دختران روزهای یکشنبه  از ساعت 16-14:30، 2شنبه از ساعت 14:30-13 و 4 شنبه از ساعت 10-8:30 در سالن ورزشی پیام نور مرکز اراک برگزار می شود.