کارگروه تخصصی ورزش

یکشنبه 3 اسفند 1393 برگزاری دومین جلسه کارگروه تخصصی ورزش در ستاد استان دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دومین جلسه کارگروه تخصصی ورزش با حضور اعضاء در مورخ 11 بهمن ماه ساعت 8 صبح در سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.

در این جلسه پیرامون موضوعاتی در خصوص برگزاری دوره آموزشی داوری و مربیگری درجه 3 تنیس، آماده سازی تیم های ورزشی استان جهت شرکت در المپیاد ورزشی در سالهای آتی و تقسیم تیم ها در بین مراکز و واحدهایی که بیشترین تعداد ورزشکار را دارند بحث و موارد به تصویب اعضاء رسید.

همچنین مقرر شد مسابقه استانی به صورت سالیانه و به میزبانی مراکز در رشته های گروهی پر طرفدار برگزار و در صورت رسیدن ورزشکاران در رشته های انفرادی به حد نصاب لازم مسابقات در یک رشته انفرادی نیز برگزار گردد.

و در نهایت با عنایت به مکاتبه سازمان در خصوص برگزاری مسابقات ویژه معلولین، اساتید و کارکنان پیشنهاد شد نظر به عدم استقبال اساتید و کارکنان و نیز هزینه های بالای برگزاری مسابقات کشوری و المپیاد مسابقات حداکثر در دو یا سه رشته ویژه اساتید و کارکنان برگزار گردد.