پیام ریاست محترم دانشگاه استان دانشگاه پیام نور استان مرکزی، دانشگاهی بزرگ و مامن قشر عظیمی از جوانان عزیزی است که به این دانشگاه اعتماد کرده و آن را برای تحصیل مدارج عالی برگزیده اند.

باسمه تعالی

خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان مرکزی، اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان شریف و دانشجویان گرامی؛ ضمن سپاس فراوان از همراهی و همدلی های شما بزرگواران، امیدوارم با همکاری شما عزیزان، رشد و توسعه دانشگاه را بیش از پیش شاهد باشیم.

دانشگاه پیام نور استان مرکزی، دانشگاهی بزرگ و مامن قشر عظیمی از جوانان عزیزی است که به این دانشگاه اعتماد کرده و آن را برای تحصیل مدارج عالی برگزیده اند. برای دستیابی به قله های پیشرفت علمی و جایگاه بایسته و شایسته در شان این دانشگاه، لازم است تا خط مشی ها و اصول زیر را دستور کار خویش قرار دهیم:

1-     همگانی کردن آموزش عالی و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه هدف

2-    تسهیل دسترسی برابر به فرصتهای آموزش عالی

3-    تربیت بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه

4-    درک نیازها و انتظارات دانشجویان و تلاش در جهت جلب رضایت ایشان

5-    اهتمام به گسترش مرزهای دانش و تولید علم

6-    ارتقاء توان علمی و فنی از طریق آموزش و توسعه منابع انسانی

7-    مشارکت در حل معضلات اجتماعی

بی شک دستیابی به این امر مهم بدون همراهی همه اعضای علمی، کارکنان و دانشجویان محقق نخواهد شد. لذا ضمن دعوت از همه عزیزان برای همراهی در این راه بزرگ، امیدوارم که گام هایتان در این راه مستدام و تداومتان سرشار از پیروزی و بهروزی باشد.

با آرزوی توفیق الهی

هادی غفاری