اخبار برگزیده
تشییع و تدفن پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه پیام نور استان مرکزی همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزارعاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود. امام خمینی (ره)

مسافر بی نشان

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام ا... علیها، لاله‌ ای از تبار عشق،شور و شعور و از جنس عاشوراییان. در دانشگاه پیام نور استان مرکزی تشییع و تدفین می شود.
 امید است با حضوری حماسی و کم‌نظیر در استقبال، وداع و تشییع پیکر مطهر و آسمانی این شهید گمنام قدردان فداکاریها و رشادت‌های او باشیم.

بی‌شک شما اساتید ، دانشجویان و کارکنان همراه با سایر اقشار جامعه ، این ستاره‌ را بر دوش خواهید کشید و پیمان دوباره با آرمانهای شاگردان پیر جماران خواهید بست.

زمان:سه شنبه ۶ دیماه ۱۴۰۱، ساعت 13:30

مکان، اراک،بزرگراه امام علی علیه السلام.انتهای کوی الهیه، دانشگاه پیام نور استان مرکزی