اطلاعیه ها
اطلاعیه مهم آموزشی ارزشیابی‌های دروس در پایان نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 در مقاطع کارشناسی
✳️ارزشیابی‌های دروس در پایان نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 در مقاطع کارشناسی به صورت الکترونیکی و کارشناسی ارشد به صورت حضوری برگزار می شود.
✳️ارزشیابی‌های دروس نظری نیم‌سال تحصیلی جاری  در بازه زمانی ابلاغ شده در برنامه امتحانات و منطبق با جدول زمانبندی و تاریخ از قبل تعیین شده، برگزار می‌شود.
✳️ارزشیابی‌های پایان ترم مستمر دروس نظری نیم‌سال تحصیلی جاری  (با سهم 12 نمره از 20 نمره) بر اساس آزمون صورت پذیرد.
✳️آزمونهای میان ترم و پایان ترم به منظور حفظ سوابق ارزشیابی های درس، صرفاً در سامانه بند(1) برگزار گردد.
✳️عدم شرکت دانشجو در ارزشیابی در تاریخ و ساعت اعلام شده، به منزله غیبت در جلسه امتحان است و مدرسین درس با نظارت مرکز موظف می باشند، طبق تقویم آموزشی نسبت به ثبت غیبت در سامانه گلستان اقدام نمایند.
✳️دانشجویانی که امکان استفاده از ابزارهای ارتباطی مورد نیاز را ندارند، تا تاریخ 20/09/1400 به آموزش استان اعلام نمایند تا هماهنگی و تمهیدات لازم را با نزدیکترین مرکز/واحد پیام نور جهت انجام ارزشیابی این دسته از دانشجویان توسط مرکز/واحد، انجام گیرد.
✳️ثبت نمره بدون تسویه حساب شهریه امکان پذیر نخواهد بود، لذا دانشجویان موظف اند قبل از شروع ارزشیابی این نیم‌سال تحصیلی، نسبت به پرداخت کامل شهریه خود اقدام کنند.
✳️رعایت کلیه مقررات آموزشی و انضباطی ضروری است و در صورت تخلف احتمالی، برابر ضوابط اقدام خواهد شد.
✳️درس حفظ جزء 30 در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت غیرحضوری و بر روی بستر سامانه بند(1) برگزار می گردد.

📡با کانال روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی همراه باشید:

🆔 @pnuomarkazi   👈ایتا،تلگرام و ،روبیکا