اطلاعیه ها
اطلاعیه مهم آموزشی ارزشیابی‌های دروس در پایان نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 در مقاطع کارشناسی ارشد
✳️ارزشیابی‌های کلیه دروس نظری مقطع کارشناسی ارشد در بازه زمانی ابلاغ شده در برنامه امتحانات و منطبق با جدول زمانبندی و تاریخ از قبل تعیین شده، به صورت متمرکز و حضوری توسط مرکز سنجش و آزمون در سامانه آزمون دانشگاه(ساد) برگزار می‌گردد.
✳️تبصره: ارزشیابی کلیه دروس جبرانی مقطع کارشناسی ارشد همانند دروس مقطع کارشناسی به صورت غیرمتمرکز و روش انجام آن غیرحضوری است و در سامانه‌ معرفی شده در استان در بند(1)  و توسط استاد ذیربط انجام خواهد پذیرفت.
✳️تغییر محل آزمون برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از تاریخ 01/09/1400 لغایت 08/09/1400 امکانپذیر خواهد بود
✳️پس از هر نوبت آزمونی، پاسخنامه‌های تستی و تشریحی دانشجویان را در سامانه گلستان بارگذاری خواهد شد.
✳️مهلت ثبت نمرات اعم از میان ترم، پایان ترم و نیز دروس عملی و درس‌هایی که مطابق مقررات مهلت ثبت نمره بیش از یک نیم‌سال تحصیلی دارند، در هر دو مقطع مطابق زمان‌بندی اعلام شده در تقویم آموزشی است.
✳️ارزشیابی‌های دروس در پایان نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 در مقاطع کارشناسی به صورت الکترونیکی و کارشناسی ارشد به صورت حضوری برگزار می شود.

📡با کانال روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی همراه باشید:

🆔 @pnuomarkazi   👈ایتا،تلگرام و ،روبیکا