همایش ها
فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نمازبا عنوان « نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» اعلام شد.

ستاد اقامه نماز با کمک صاحب نظران و پژوهشگران و مدیران ارشد نظام بنا دارد تا سی امین اجلاس سراسری نماز را با رویکردی متفاوت با گذشته برگزار کند. متن فراخوان به شرح ذیل است:

برای تحقق این هدف، تمرکز بر روی "شناخت مسئله" و " استخراج و تدوین وظایف و تکالیف اصلی دستگاه‌ها" و " چاره‌اندیشی برای ترسیم نقشه راه و تدوین برنامه جهت حل مسئله" است. بر این اساس با توجه موضوع اجلاس تلاش می‌شود که هر دستگاه و صاحب نظران مرتبط با آن ابتدا مسئله تعریف کنند و بعد وظایف و تکالیف قانونی دستگاه را احصاء کنند و سپس با انجام مطالعات کارشناسی، رایزنی‌های لازم علل کاستی‌ها را بشناسند و برای رفع آن‌ها با ارائه برنامه، همت گمارند.

قالب‌های ارائه آثار:

رساله دکتری

مقالات علمی

پژوهش‌های کاربردی

مطالعات تطبیقی

شرایط شرکت و پذیرش آثار:

اطلاعات تکمیلی و شرایط عمومی و اختصاصی از طریق درگاه اجلاس و نشانی‌های اعلام شده در بخش راه‌های ارتباطی قابل مشاهده است.
مهلت شرکت در فراخوان:

از ۱۰ مهر لغایت ۱۵ آذر ۱۴۰۲

نحوه ثبت نام و ارسال آثار:

علاقه مندان می‌توانند از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.

زمان اعلام نتایج:

نیمه دوم آذر ۱۴۰۲ از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز www.namaz.ir

جوایز و هدایا:
از صاحبان ۱۱۰ اثر برتر با اهدای جوایز قدردانی می‌شود و چکیده اثر آنها در کتاب مقالات برگزیده اجلاس منتشر خواهد شد.

راه‌های ارتباطی با دبیرخانه دائمی اجلاس‌های سراسری نماز: تهران – خیابان آیت الله طالقانی – میدان فلسطین- پلاک ۳۸۷ - ستاد مرکزی اقامه نماز کدپستی :۱۴۱۷۷۴۳۱۸۱ تلفن: ۸۸۹۰۵۱۹۵ ۸۶۰۳۷۵۰۶ - ۰۲۱